Kulturverein IKRE Brüttisellen

Das islamische Begegnungszentrum Seit 2014

Qendra Kulturore xhamia Shqiptare prej 2014

I Dërguari i Zotit, Muhamedi s.a.s thotë:

"Ai që ndërton një xhami (apo e mirëmban atë për hirë të All-llahut dhe ku përmendet emit i Tij), All-llahu i Lartësuar do t'i ndërtojë atij personi një shtëpi në Xhennet."

(Buhari nr. 450, Muslim nr. 533)


Me përshëndetje të përzemërta e islame, kryesia e xhamisë "IKRE" Brüttisellen ju falemenderon paraprakisht për çfarëdo lloji ndihme apo mbështetje që mund të ofroni ju vëllezër dhe motra muslimane.


Lidhja Bankare / Bankverbindung

Zürcherkantonalbank/ ZKB

IBAN: CH06 0070 0110 0058 7084 6

Konto-Nr. 80-151-4

Kulturverein IKRE

Zürichstr. 38 a

8306 BrüttisellenUrim për vitin 2020

Selamun alejkum të nderuar dhe të respektuar anëtar të xhamisë Ikre. Siç e shihni edhe ju vetë koha kalon shumë shpejtë por dashtë Allahu që këtë kohë ta kalojmë duke bërë vepra të mira(duke lënë gjurmë) dhe duke ndihmuar njëri-tjetrin.

Inshallah Allahu ju shpërblen me xhennet për mundin dhe kontributin që keni dhënë për xhaminë IKRE në Brüttisellen.

Po futemi në këtë vit të ri dhe dashtë Allahu që këtë vit ta kalojmë me suksese dhe lumturi në familjet tona, si dhe shpresojmë që për xhaminë IKRE të ndikojë pozitivisht dhe së bashku të rrisim anëtarësinë dhe nevojat e xhamisë sadopak të zbuten.

Qofshi nën mbrojtjen e Allahut kudo që jeni. Wesselam.

"Të nderuar anëtare, ju lutemi qe të paguani"

Anëtaresine e vitit 2020, deri me 31.10.2020

xhamia@ikre-zh.ch

Namazi i Sabahut falet 40min Para Lindjes së diellit,

Namazi i Jacisë falet në kohën e dimrit prej me 25.10.2020 deri me 31.01.2020 në ora 19:00